Corre de bou

ACCÉS A LES CORDES

D’acord amb les mesures sanitàries, l’accés a les cordes tindrà un aforament limitat, en compliment al pla de represa de la cultura popular.

Enguany, per accedir a la plaça, a banda del mocador, hi haurà un identificatiu per dia i caldrà una inscripció prèvia a través del web www.festamajorcardona.cat, on hi ha habilitat un formulari (a partir de dissabte 4 i fins dimarts 7 de setembre).

Posteriorment, les persones inscrites entraran a un sorteig per participar a alguna de les parts del Corre de bou. El sorteig es farà en directe a través de les xarxes socials de l'Ajuntament de Cardona i s'anunciarà pels canals oficials.

MOCADORS

Durant l’espectacle es recomana vestir camisa blanca i mocador. Qui no porti el mocador i l’identificador del dia de l’edició d’enguany serà expulsat de la plaça.

Les quatre barres de ferro que s’instal·len a la plaça no seran accessibles amb cordes per als usuaris de mocadors. El “burladero” gran (el dels toreros) es reserva exclusivament per als toreros o com a escapatòria en moments de risc, en cap cas es permetrà la seva utilització per veure el Corre de bou.

El mocador institucional es pot adquirir a les llibreries i al Centre Cardona Medieval per un preu de 7 euros.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 13-09-2021 07:25