Concurs de fotografia

TEMA

Festa Major de Cardona 2022

Es poden presentar fotografies captades en motiu de qualsevol dels actes de la Festa Major durant els dies 10, 11, 12 i 13 de setembre de 2022.

 

PARTICIPANTS

Concurs obert a tothom que hi vulgui participar.

 

CARACTERÍSTIQUES

Les fotografies poden ser en blanc i negre o en color, amb llibertat de tècniques i procediment. Les obres han de ser inèdites, originals, i no premiades en altres concursos.

 

PRESENTACIÓ D’OBRES

Cada participant pot presentar fins a un màxim de 3 obres. El format fotogràfic és lliure; les fotografies han de ser presentades sobre cartolina o base rígida de 30 x 40 cm. La mida mínima de les imatges és de 15 x 20 cm. L’Ajuntament no retornarà les obres presentades als autors. Les fotografies es presentaran sense signar i  es farà constar el títol i el pseudònim de l’autor a la part del darrera. S’acompanyarà cada fotografia d’un sobre tancat amb les dades de l’autor: nom, adreça i telèfon. A l’exterior del sobre hi figurarà el mateix títol i el pseudònim que en la fotografia.

 

Les obres s’hauran de presentar a l’Ajuntament de Cardona fins al divendres 30 de setembre, en horari de 9:00h a 14:00h. Ajuntament de Cardona, Plaça de la Fira, 1, 08261 Cardona.

 

JURAT

El Jurat estarà format per persones reconegudes dins l’àmbit fotogràfic local, així com per membres de la Comissió de la Festa Major de Cardona. La resolució del Jurat serà inapel·lable.

 

PREMIS

Primer premi: 200 € Segon premi: 125 € Tercer premi: 75 €

 

VEREDICTE I LLIURAMENT DE PREMIS

L’entrega de premis es farà el dijous 6 d’octubre, a les 20:00 h, al Saló de Sessions de de l’Ajuntament de Cardona. Els guanyadors seran avisats. Les obres presentades al concurs quedaran en poder de l’Ajuntament, que en tindrà també els drets de publicació.

 

EXPOSICIÓ DE LES OBRES

Les obres presentades s’exposaran, del 10 al 20 d’octubre, a la planta -1 de l’Ajuntament, a l’antic arxiu.

 

ACCEPTACIÓ DE LES BASES

La participació en el concurs suposa l’acceptació de totes i cadascuna de les bases del concurs, així com la resolució del Jurat.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02-09-2022 00:49