Salutació de l'alcalde

Estimats cardonines i cardonins,

Amb molta alegria i il·lusió em torno a dirigir a tots i totes vosaltres anunciant que tornem a tenir aquí la nostra Festa Major. Després de dos anys sense viure en plenitud la nostra festa, aquest 2022, hi tornem i ho fem amb més força i il·lusió que mai. Per fi, tornarem a  viure de manera plena tots els seus actes, des dels més tradicionals fins els més nous, revivint així la grandesa de la nostra cultura popular. Les festes són part de l’essència dels pobles, conformen la manera de ser i viure de les persones que formem una comunitat. Com la mateixa societat, les festes i les tradicions evolucionen amb el temps i Cardona n’ha estat exemple, millorant any rere any,  adaptant-se als temps, sense perdre mai la seva essència.

Mirant al futur i sempre amb una mirada oberta, vull reivindicar en aquestes breus línies, la nostra Festa. Uns festes que constitueixen la millor expressió de la nostra identitat com a poble i que ens permeten, a tots els cardonins i cardonines, manifestar en cadascuna de les seves expressions, l’orgull de ser cardonins, de formar part d’un poble més que mil·lenari, orgullós del seu passat i compromès amb el seu present i futur.

Com deia, hem viscuts uns anys difícils, avui encara patim incerteses importants, però malgrat tot, n’estic convençut que ens espera un gran futur. Cardona encara avui un present i futur esperançador, amb projectes i reptes importants, que ben aviat anirem consolidant. L’èxit de tot plegat depèn de tots o totes i n’estic completament segur que n’estarem a l’altura.

Ara, disposem-nos a celebrar amb tota la intensitat la nostra festa gran, acompanyem a tots aquells que ho han passat i ho passen més malament, no deixem ningú fora de la nostra Festa, acollim a tothom, fem pinya. Compartim amb totes les nostres famílies, amics i veïns l’orgull de ser cardonins i cardonines i fem-ho amb responsabilitat i respecte.

Per últim, un agraïment a totes les persones, comissions i entitats que fan possible la Festa, a tots els servidors públics que garanteixen el seu bon funcionament. Gràcies, moltes gràcies a tothom!

Endavant doncs, que comenci la Festa!

Molt bona festa Major a tothom i Visca Cardona!

---

Ferran Estruch i Torrents
Alcalde de Cardona

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02-09-2022 00:45