Crida a la participació del Consell Municipal de la Gent Gran

Última revisió 10-04-2024 14:37
10/04/2024

La propera reunió serà el 18 d'abril a les deu del matí 

El Consell Municipal de la Gent Gran de l'Ajuntament de Cardona fa una crida a la participació de persones majors de 65 anys que vulguin participar i ser membres de l'òrgan participatiu del consistori.

El Consell Municipal de la Gent Gran de Cardona és un espai, creat l'any 2021, participatiu, consultiu, plural i autònom, mitjançant el qual es promouen les accions participatives de les diverses associacions i entitats relacionades amb la gent gran ubicades al municipi. Podeu consultar-ne el reglament i altres informacions al següent enllaç.

Després de gairebé tres anys des de la seva creació, que es va constituir amb les principals entitats i agents implicats de gent gran del municipi, ara la regidoria de Participació Ciutadana i de Drets Socials impulsen l'ampliació d'aquest Consell a més persones i es convida a tothom qui hi estigui interessat a assistir a una propera reunió que tindrà lloc el dijous 18 d'abril a les deu del matí a la sala de formacions de l'Ajuntament de Cardona (planta 2).