L'Ajuntament ofereix ajuts per a la participació d'extraescolars i activitats lúdiques

Última revisió 18-07-2023 17:20
18/07/2023

Les sol·licituds es poden fer fins el 25 d'agost

L'Ajuntament de Cardona ha obert la convocatòria d'ajuts econòmics a persones amb recursos insuficients per a fer front a despeses específiques, de caràcter extraordinari, per facilitar l’accés a la realització d’activitats extraescolars amb l’objectiu que cap infant i/o jove del municipi en quedi exclòs per motius econòmics o de caire social; contribuint a l’eliminació de riscos d’exclusió social, vulnerabilitat, i a la compensació de dèficits de suport social.

Les sol·licituds, que es poden fer fins el 25 d'agost, s'han de presentar a l'Oficina de Serveis Socials (Edifici del Centre Cívic, planta -1) de 8:30 a 13:30 h, de dilluns a divendres o a través del correu electrònic: serveissocials@cardona.cat

Podran ser beneficiaris/àries d’aquestes ajudes:

  1. Podran ser beneficiaris de les prestacions econòmiques regulades en aquests convocatòria qualsevol persona i/o unitat familiar de convivència que es trobi en una situació de dificultat socioeconòmica o en risc d’exclusió social i que amb el seu atorgament sigui possible contenir o evitar l'empitjorament de la situació de mancança.
  1. Es determina com un perfil de ciutadans amb accés prioritari basant-se en les situacions de vulnerabilitat o exclusió social o, en el seu defecte i en compliment de l’article 30 de la Llei 13/2006, de prestacions socials de caràcter econòmic, les persones o unitats familiars que tenen a càrrec menors.

Podeu trobar en aquesta notícia l'anunci de la convocatòria i el formulari per fer les sol·licituds. Per qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a Serveis Socials (93.869.21.47 i/o serveissocials@cardona.cat).